Zicht op je Weg-Matthijs Anthonise

Matthijs Anthonisse van Zicht Op Je Weg begeleidt mensen bij persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en innerlijke groei.
Hij werkt o.a. met systemische opstellingen, biedt  thema workshops, spirituele therapie, helpt oud zeer verwerken en geeft persoonlijke consulten.

Heb je het idee dat je niet alles uit het leven haalt? Merk je dat jij jezelf tegen laat houden door angsten en onzekerheden, waardoor je niet de volgende stap kunt maken?
Lijkt het alsof je niet voor het geluk geboren bent en loopt het steeds mis op je werk, in de liefde of verkeer je telkens in financiële problemen?

Misschien loop je al een tijd lang rond met lichamelijke klachten zonder te weten waar ze vandaan komen en hoe je er vanaf kunt komen?

Tijdens een opstelling kunnen we kijken waarin jij blokkeert en ga je ervaren waar jouw angsten en onzekerheden vandaan komen.
Dankzij diepe inzichten en het ter plekke ervaren, verwerken en oplossen van blokkades kan de energie weer gaan stromen. Je zult met hernieuwt perspectief een andere weg in slaan, die leidt naar meer kracht, vrijheid en geluk.

Introductie Werken met Opstellingen
Je hebt er misschien wel eens van gehoord. Opstellingen, systemische werk. Zo’n mooie methode om inzicht te krijgen in je blokkades, om oud zeer te verwerken, om je mindset te veranderen, om het verleden los te laten en vrij te zijn om te leven.
Misschien wil je dit ook een keer ervaren? Of nóg eens?
Wil je meer zicht krijgen op jouw weg?
Forward in Life?

Kom dan naar onze introductieworkshop ‘Werken met Opstellingen’

Wanneer: zondag 18 maart, 13.30-16.30 bij Centrum Pacha Mama in Lekkum (bij Leeuwarden) Lees meer…
Aanmelden kan via E: gonda@centrumpachamama.nl

Zicht op je Ondernemerschap
(Themaworkshop voor Ondernemers)
In het kader van bewust ondernemerschap en Ínzicht in je Ondernemerschap-Zicht op je Koers nodigen we je deze middag uit voor een workshop ‘Zicht op je Ondernemerschap’  o.b.v. Matthijs Anthonisse (Zicht op je Weg) en Gonda Postma waarbij we m.b.v. systemisch werk aandacht besteden aan jullie vragen en eventuele blokkades op het gebied van jullie ondernemerschap.
Thema’s waaraan we door middel van opstellingen aandacht gaan geven zijn:

 • Zekerheid in jezelf, zekerheid in mijn onderneming.
  Het bestaansrecht van mijzelf, mijn onderneming
 • Vertrouwen en veiligheid in mijzelf en mijn onderneming
  Vertrouwen en veiligheid
 • Mijn eigenheid, mijn eigen onderneming, mijn kracht
  Mijn eigenheid en kracht oppakken
 • Mijn gevoel, mijn onderneming. Terug naar het hart
  (Ver)bindingsangst met jezelf en je onderneming.
 • De verantwoordelijkheid voor mijzelf en mijn onderneming
  Op eigen benen staan
 • Ik zie en accepteer mijzelf en mijn onderneming
  Van oordelen en veroordelingen naar vertrouwen op mijn intuïtie

Lees meer…

Wanneer: vrijdag 16 maart, 13.30-16.30, Centrum Pacha Mama in Lekkum (bij Leeuwarden)
Aanmelden via E: gonda@centrumpachamama.nl

Zelfgenezend Vermogen Activeren
Heb jij (chronische) lichamelijke of emotionele klachten? Kamp je met pijn, verdriet, slapeloosheid, of heb je andere kwalen en ongemakken waar je aan wilt werken?
Meld je dan aan voor deze workshop!

Tijdens deze workshop gaan we stapsgewijs aan de slag.  Onder begeleiding van Matthijs Anthonise met behulp van opstellingen gaan onderzoeken waar jouw lichamelijke klachten/ thema’s vandaan komen en welke blokkades eraan te grondslag liggen. Vervolgens krijg je handreikingen om deze blokkades te voelen, te verwerken en los te laten, zodat de energie weer kan gaan stromen en heling mogelijk is.

Het doel van deze workshop is de activering en versterking van je zelfgenezend vermogen. Dit vermogen van het lichaam om zelf te genezen is met recht wonderbaarlijk te noemen. Vanzelfsprekende zaken zoals wondjes die vanzelf weer genezen en de vele andere lichaamsprocessen die allemaal tegelijk verlopen zonder bewuste inmenging van je eigen persoon zijn eigenschappen van dit zeer intelligente lichaamsproces. In deze workshop gaan we verstoringen en blokkades in dit systeem voelen en loslaten, zodat we met meer energie en betere gezondheid in het leven kunnen staan.

Meer informatie: E: info@zichtopjeweg.nl of bel 06-10814607. (Matthijs Anthonise)
www.zichtopjeweg.nl